Τετάρτη 28 Νοεμβρίου 2012

Γενέθλια!


Birthday wishes



Σήμερα φτάσαμε αισίως στις  50.000 προβολές, που ήταν ο αρχικός ετήσιος μας στόχος και το καταφέραμε αυτό μόλις σε 2,5  μήνες. Σας ευχαριστούμε πολύ για την εμπιστοσύνη που δείχνετε στο blog και για την στήριξή σας. Να είστε όλοι καλά!
Ίσως είναι ώρα να επιχειρήσουμε και τον 2ο αρχικό μας στόχο, που είναι  μια πιο ανθρώπινη,  διαπροσωπική σχέση.
Προσκαλούμε όλους όσους επισκέπτονται το  blog και το θέλουν, να γράψουν, στο πλαϊνό chat ή σ’ αυτό που βρίσκεται κάτω κάτω στο τέλος της σελίδας ή στην κατηγορία (πάνω πάνω) στα μηνύματα, το μικρό τους όνομα και από πού μας επισκέπτονται   ώστε να γνωριστούμε και να έχουμε μια ζεστή επικοινωνία.

Ευχαριστούμε  πολύ τη Βανέσσα, τον Αντώνη, την Ελένη, τον Απόστολο, τον Αλέξη, την Κάρεν, την Ελένη, την Έφη, τη Χρυσούλα, την Εύα, το συνάδελφο από τον πλανήτη Ε’ , το
Top Greek blogs, τους ΄΄ Έλληνες Δάσκαλοι και Νηπιαγωγοί ΄΄, τη Δασκάλα από την Ηλιούπολη, τη Δασκάλα από τη Βέροια, το Δημοτικό Σχολείο Επισκοπής Κύπρου, τη Βίκυ και τη Μαρία, τη Δασκάλα  από Πειραιά, που έκαναν την αρχή και περιμένουμε όλους σας να συστηθούμε, να ανταλλάξουμε απόψεις και ιδέες   ή απλώς να γνωριστούμε.
Αρκεί κάτι απλό, όπως:
Γεια σας, είμαι η Δήμητρα, δασκάλα από Τρίκαλα.

Περιμένουμε με ανυπομονησία! 


3 σχόλια:

  1. Χρήστο συγχαρητήρια! Συνέχισε έτσι δυναμικά. Κλικ εδώ για να παραλάβεις το βραβείο σου!


    Ρίξε μια ματιά και εδώ. Ίσως σε ενδιαφέρει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντώνη, σ΄ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια και για το βραβείο που μας απονείματε. Καθημερινά, σχεδόν, παρακολουθώ το blog σου http://ozoirosmathitistisdeuteras.blogspot.gr/,
    και θαυμάζω την πολύ καλή δουλειά που κάνεις χρόνια τώρα. Συγχαρητήρια και σε σένα λοιπόν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα βραβεία που δώσαμε μπορείτε να τα δείτε εδώ:
    http://xristx.blogspot.gr/2012/11/blog-post_29.html#.ULdscmfP2YU

    ΑπάντησηΔιαγραφή